Family in Dubai

Arkiv, en hemmafrus betraktelser.

Tusen tack för alla glada tillrop och all uppmuntrande respons som jag har fått under de år jag skrivit mina små vardagshistorier. Utan er läsare hade mina betraktelser aldrig funnits, ni ger mig så mycket positiv energi när vi möts ute i Dubai vardagen. Så länge ni läser så skriver jag! Väl mött!    

 

 

Julavslutning

2008-12-13

Julavslutningen gick i godishysterins anda. Det började med att barnen fick en lång slickepinne som förrätt sedan vankades det buffé.  Popcorn, ostbågar, olika muffins, juice, kakor, godis, Chicken Nuggets, pizzabitar, croissanter, chokladdoppade polkagrisar m.m. Typisk amerikansk julmat antar jag. Ungarna for runt och väsnades. Mitt i allt kom en dåligt utklädd tomte med paketer.

Vi mammor hade inhandlat en present för 70 sek som tomten skulle ha med sig. Jag hade inte riktigt greppat paketgrejen och skrivit från vem paketet var. Det visade sig vara rysligt dumt gjort. Pojken som fick paketet från oss, bröt ihop fullständig, grät krokodiltårar och var universums mest miserabla unge (bortskämda unge, skulle jag vilja kalla honom.) I paketet hade jag lagt en uppblåsbar stor krokodil. Vår son har en likadan och gillar den. Ungen ansåg att båten var för bebisar och vrålade ut sin besvikelse. Mamman tröstade sitt stackars barn och jag stod jämte och önskade att jag aldrig blivit född.

Vår son fick en bläckpenna med spiderman på och en rejäl bit choklad. Med svansen mellan benen gick vi ut och överraskades av en maffig godispåse att ta med hem. Det var den julavslutningen det.