Family in Dubai

Arkiv, en hemmafrus betraktelser.

Tusen tack för alla glada tillrop och all uppmuntrande respons som jag har fått under de år jag skrivit mina små vardagshistorier. Utan er läsare hade mina betraktelser aldrig funnits, ni ger mig så mycket positiv energi när vi möts ute i Dubai vardagen. Så länge ni läser så skriver jag! Väl mött!    

 

 

Lös tand

2009-03-17

Lyckan är total, i alla fall för vår son. Han har precis upptäckt sin första lösa tand och den upptäckten är efterlängtad! Han har under flera år frågat, känt på tänderna och önskat sig en lös tand och plötsligt så händer det! Jag har förstått att ju fler tappade tänder du kan stoltsera med desto högre upp kommer du i hierarkin i barnens värld. När barn träffas inleds konversationen med: ”Hur många tänder har du tappat?”  

Vår son hade en bedårande fästmö hemma i Sverige som kommer härifrån mellanöstern. Denna otroligt söta och rara flicka tappade den ena tanden efter den andra. Vår son stod jämte och stirrade storögt. Han önskade hett att det var hans tänder som föll ut. Vi föräldrar var sedan tvungna att känna igenom hela munnen för att kolla att det om det inte fanns en enda liten tand som kanske var lite lös i all fall.  

Nu stod han och sken som en sol igår och vickade på sin tand.