Family in Dubai

www.johannakarolina.ch

FamilyinDubai.com

DubaiinMind.com 

dessa Dubaisajter ägs av

Samrud Sage Collections 

 

 

Vi är det enda svenskägda företaget i vår bransch i Dubai och vi är de enda auktoriserade svensktalande guiderna i Dubai.

 

     

 

Flytta till Dubai

Företagsresa till Dubai

Privat resa till Dubai

Svensk guide i Dubai

Handla diamanter i Dubai

Gifta sig i Dubai

 

 

Vad händer i Dubai?

Dubai in Mind

FACEBOOK

2017-10-13

Alla uppdateringar om vad som händer i Dubai görs på numer bara på Dubai in Minds Facebooksida. Kika gärna in där genom att klicka på den här länken.

EHang 184

2017-02-22

EHang 184. En flygande taxi med plats för en passagerare och en väska. Redan till sommaren skall den första sättas i trafik.

Dubai Police

2016-11-27

Dubais polis visar just nu upp sig och sina mycket snabba bilar på Dubai Mall. 

Världens högsta Legobyggnad!

2016-11-01

Ännu ett världsrekord! Burj Khalifa i Lego är 17 meter högt och finns att beskåda på Legoland Dubai som öppnade igår. Tornet består av 439,000 legobitar.

The Terrace

2016-10-25

Världens lyxigaste hotell, Burj al Arab, har precis öppnat sina nya 10 000m2  sol- och badterass. Den är tillverkad i Finland och hittransporterad med båt. Två pooler, 1.000 ton vit sand, 400 solstolar, 32 badhytter (då pratar vi inte om små träruckel utan mindre hus med TV, kaffemaskin, soffa, badrum osv osv). Man kan inte annat än förundras!

33 miljoner dirhams

blev det klubbade priset på registreringsskylt nummer 5. Läs mer på vår facebooksida, och/ eller boka en guidad tur så berättar jag om de högt eftertraktade registreringsskyltarna.

2016-10-11

IMG, världens största nöjespark inomhus har öppnat!

2016-10-07

Jennifer Aniston är ute och flyger med Emirates igen.

2016-10-06

Har ni sett den nya reklamfilmen? Om inte, så hittar ni den på vår Facebooksida:

2016-09-22

Världens största flytande vattenpark har nyligen öppnat här i Dubai. Den är 77 m lång och 33 m bred. Nu är det över 30 grader i havet, så frysa lär vi inte göra när vi landar i plurret:-).

Dubais opera

2016-04-18

Dubais magnifika operahus kommer vara klart i augusti. Placido Domingo blir den första operasångaren på scenen den 31 augusti. Läs mer här

Foto från Emaar

Dubai Mall är världens största shoppingalleria.

2016-02-20

Läs vad SvD skriver idag om Dubai Mall.

Galleriorna som får Mall of Scandinavia att blekna.

Bilen i vardagsrummet?

2015-09-10

Det är klart att Bugattin skall stå i vardgasrummet, var annars?

Klicka på bilden om du vill veta mer om dessa 36 miljoner AED villor eller titta in på vår Facebook.

Charlotte Perrelli på ökentur

2015-09-03

Fina bilder här

Hon valde vår favorittur och den bokar vi gärna åt dig!

Dubai Frame växer fram.

2015-09-02

Shejk Mohammed bin Rashid al Maktoum har besökt Sverige!

2015-08-20

Han tycker precis som vi att vårt land är vackert!

Se inlägg från DN på vår Facebook, genom ett litet klick på denna länk:-)

 

Dubais nya nummerplåtar är snygga! Har du sett dem?

2015-03-01

Nu kan du köpa, inte bara den nya plåten utan även ett riktigt coolt nummer, vad sägs om 007? Auktion i maj. Fram med plånboken:-). Klicka på bilden för mer info.

Dubai har fått ännu ett världsrekord!!!

2015-02-28

Världens längsta handgjorda guldkedja. Den är 5.52km lång och väger 256kg. Läs mer här

Sverige kommer närmare...

2015-01-08

Det påstås att Sverige som inte bara ligger i Europa utan även är en ö i  "The world" här i Dubai. Ön skall nu bebyggas.  kommer bebyggas. Spekulant på en villa?

Kolla in detta

Nytt världsrekord här i Dubai!

2014-12-09

Flest nationaliteter som sjunger en och samma nationalsång samtidigt. Skolbarnen i Dubai (inklusive min egna) har nu kommit med i Guiness Rekordbok läs mer här

Skall Dubai få ett nytt världsrekord?

2014-11-30

Världens längsta guldkedja, 5km !!!. Läs mer här

Lyxhotellet Burj al Arab fyller 15 år!

2014-11-23

Stort fyrverkeri och andra festligheter den 1 december. Läs mer här.

Drottning Silvia har varit i Dubai.

2014-11-16

Läs mer här.

Flyg med Emirates, helst i First Class...

2014-11-04

Di skriver idag om flygbolaget Emirates. Läs mer här

En stad inomhus?

2014-10-14

Tja, varför inte? Kostnaden kommer bli, i runda slängar, 25 miljarder dirhams och projektet förväntas komma igång om tio år. Var någonstans? I DUBAI så klart!!! Läs mer

Det går bra för Emirates Airlines

2014-09-25

Artikel i Foreign Affairs

Tidningen, Ny Teknik, skriver om projektet Masdar City.

2014-04-25

Läs mer här.

Är ni ett företag som är på väg på studieresa till Dubai? Vi kan anordna studiebesök på Masdar City med den absolut kunnigaste Masdar City guiden!

SvD skriver idag om diamanter

2013-10-07

Intressant läsning för er som är på väg till Dubai för att handla diamanter (och för alla andra också). Diamantpriserna har sjunkit! Jag tar med mig stora plånboken ut imorgon... Läs mer här.

Man är glad att man är svensk...

2013-09-29

... i alla fall om man vill gifta sig i Dubai. Läs artikel från Gulfnews.

Får man pussas i Dubai?

2013-09-23

Läsning om mig och FamilyinDubai i Borgunda Magasinet!

Klicka på länken ovan.

2013-07-22

 

 

 

Varmt välkomna till Family in Dubai! (Numer www.johannakarolina.ch)

Den mest innehållsrika informationssidan om Dubai på svenska. Du får goda råd och Du bjuds på en generös inblick i Dubailivet. Family in Dubai är en informationssajt fri från reklam.

Sedan 2008 har vi skräddarsytt program och upplevelser för företag i Dubai. Vi bor mitt i den vibrerande metropolen och vi finns här för er. Att vända sig direkt till oss är tryggt. Vi är kreativa, vi har stenkoll och vi vet vad vi gör. Vi levererar, servar och håller vad vi lovar – alltid.

Planerar ni på ert företag att göra en resa? Varför inte bjuda era kunder på något oväntat? Har era anställda prestera ännu bättre än vanligt? Oavsett vad ni har för tankar inför er resa till Dubai så är vi den den enda kontakt ni behöver, inga mellanhänder behövs. Det är enkelt.

 

Inte nog med att vi organiserar förstklassiga företagsresor till Dubai, Johanna erbjuder även en helt unik service i form vägledning inför och design av, diamantsmycken. 

 

Läs här under vad som ingår i de olika "diamanttjänsterna" och vad tidigare kunder har sagt. Klicka på länken:

Diamanttjänsten.

 

 Här hittar du bilder på några av alla de ringar som jag har designat med kundens önskemål som utgångsläge. Du kommer till DubaiinMind.se när du klickar på länken.

 

 

 

          


 

 

 

Vi uppdaterar regelbundet vår Facebooksida. Klicka här:  Vi gillar er, gillar ni oss?

 

 

 

 

Ett urval av våra kunder:

Stor tack för all din hjälp och ditt tålamod med alla mina frågor. Jag är supernöjd med din service och dina kunskaper. Förutom att det var roligt att få mer kunskaper om dessa vackra stenar, var det väldigt tryggt att anlita dig. (Det hoppas jag att jag kan få möjlighet att göra igen). Jag är så glad och nöjd över mitt fina halssmycke, det blev helt magiskt. Jag lämnar mina varmaste rekommendationer till att anlita Johanna och Dubai in mind.

Tack från Pernilla!

 

Jag anlitade Johanna och använde mig av ”diamant”-tjänsten. 

Jag visste ungefär hur ringen skulle se ut och skickade bilder till Johanna. Hon återkom med förslag och förbättringar som jag uppskattade.

Fick tydlig och kontinuerlig återkoppling under hela processen med tex. 3D-bilder, vaxkopior och slutligen bild och video på ringen innan köpes genomfördes.

Var från början tveksam till att köpa ringen i Dubai men med denna service samt väsentligt billigare än i Sverige kan man säga att jag är omvänd.

Jag ger denna service 5/5 i betyg och har redan refererat flera bekanta.

/ Linus

 

Structor Värmland AB

Johanna –tack för tre fantastiska dagar i Dubai! Med din hjälp fick vi uppleva mycket av Dubai på kort tid. Programmet du satte ihop var utomordentligt och innehöll något som passade alla.

Du hjälpte oss med att allt inför resan, hotell, studiebesök, restaurangbesök, aktiviteter och mycket mer. Några guldkorn var studiebesöket hos Nakheel med båtresan runt ”The Palm”, besöket på Burj al Arab och den fantastiska utsikten från Burj Khalifa. Den kunskap du delade med dig om staden Dubai, invånarna, levnadssättet, byggnaderna och kulturen var ovärderlig. Detaljerna du berättade hade ingen annan kunnat ge oss.

Alla var oerhört nöjda med resan- ”den bästa företagsresan hitintills” för att citera flera av medarbetarna. Vi vill varmt rekommendera alla som skall åka till Dubai att anlita Johanna!

Tack för den här minnesvärda resan!

 

Att hitta en ring är inte alltid lätt. Jag hade bestämt mig för en ring med en rosenslipad diamant och detta är inte en typisk slipning man köper i Sverige. Jag hade turen att hitta fram till Johannas sida, och hon har under hela vägen från tanke till produkt varit väldigt hjälpsam. Först ringde hon och vi samtalade för att jag skulle få svar på generella frågor-väldigt uppskattat, då det kan kännas läskigt att beställa och tillverka en ring man inte kommer se förrän den faktiskt är färdig. Därefter hjälpte hon med att hitta en passande sten, hon förklara allt kring stenen, och utformandet av designen på ringen. Den färdiga ringen är precis vad jag hoppats på och önskat! Tack för all hjälpen på vägen Johanna!" Mvh Markus A

 
Johanna var otroligt hjälpsam och professionell i sin kontakt. Jag kände mig trygg genom hela köpprocessen och Johanna har en mycket stor kunskap inom området som hon på ett väldigt pedagogiskt sätt delar med sig av vilket var ovärderligt. Utan hennes hjälp hade jag inte kunnat köpa en sådan fin ring till min fästmö. På plussidan är även att inköpspriset värderades till det dubbla på Kaplan i Stockholm. Tack Johanna! /Martin

 

Johanna var otroligt hjälpsam och professionell i processen. Jag och min blivande fästmö hade en tydlig bild över hur förlovningsringen skulle se ut, enstensring i vitt guld med en diamant på ca 1 ct i River.

Jag och Johanna hade mailkontakt under själva processen där hon aktivt gav förslag på olika diamanter och bra kommentarer på designen. Johanna uppdaterade mig hela tiden med bilder på diamanten och modeller på hur ringen skulle se ut och jag kunde ändra designen allt eftersom. När jag väl hade bestämt mig för diamant och modell på ringen gick allting väldigt snabbt. Allt sköttes via telefon och mail och när ringen var klar hämtade jag upp den.

Min fästmö är väldigt nöjd med ringen och får ständigt kommentarer på hur vacker den är. Själva värderingen blev betydligt högre än vad ringen skulle kostat i Sverige. Jag är extremt nöjd med den service och pris Johanna fixade åt mig och kan starkt rekommendera andra som funderar på att köpa diamant/ring i Dubai att anlita Johanna.

Mvh, Kim

 

Jeg var på jakt etter en unik og spesiell diamant ring og fikk kontakt med Johanna via en felles bekjent. Jeg har selv vært i Dubai mange ganger men synes det virker uoversiktlig og litt kaotisk å skulle gå å velge en ring blant alle tilbydere. Det viste seg å bli langt enklere med hjelp fra Johann, og jeg fikk tak i den steinen og den unike ringen jeg hadde drømt om!! Og det uten å være til stede i Dubai.
Hun viste stor kunnskap fra første stund og hun kom med mange alternativer underveis. Alt gikk utrolig "smooth" og jeg føler vi absolutt ikke kunne gjort et bedre valg av "leverandør" og hjelp enn Johanna. Takk for en sinnsyk fin ring! Jesus!! Helt utrolig vakker!! Overgikk min fantasi by far! RINGEN ble en absolutt suksess!!!

Anbefales på det sterkeste! Erik Andersen

 

Nyss hemkommen från Dubai med en ny snygg vigselring på mitt finger. Kan verkligen varmt rekommendera Johanna som proffsigt och tryggt hjälpte mig med detta!!!! Mvh Malin Wessman

 

Stort tack för all din hjälp Johanna! Vi är fantastiskt nöjda med ringarna och framförallt din tjänst. Vill lämna mina varmaste rekommendationer. Det började med att vi över mejl och telefon diskuterade olika designval, priser och diamanter och det slutade med att du några veckor senare lämnade över de färdiga handgjorda ringarna. Vi fick våra drömringar till ett riktigt förmånligt pris. Även om värderingen inte är klar fick vi besked från Kaplans att de är värda mer än vad vi gav för dem - vilket såklart är väldigt kul. Jag kommer garanterat få användning för dina tjänster i framtiden. Återigen stort tack för all hjälp och att du varit så tillmötesgående! .

Mvh Suad Sheikhnur.Jag blev förälskad i en ring som jag sett på nätet men som jag bara kunde drömma om när jag såg priserna i Sverige. Jag ville ha en 0,5 carats diamant infattad i en vitguldsring med mycket ornament och gravyr samt med en detalj i roséguld.


Jag hittade Johannas sida och läste alla positiva kommentarer som skrivits om henne och kände att jag fick ett förtroende, så jag kontaktade henne. Efter några mail så hördes vi på skype och hon verkade förstå vad jag var ute efter och kom med goda råd.

Kontakten var jättefin med snabb återkoppling och många bilder. Trots en tight tidsram samordnade Johanna med butiken, hon var väldigt tillmötesgående och professionell ut i fingertopparna. Hon hjälpte oss att hitta en superfin diamant till ett väldigt bra pris! Det var en kompis på genomresa i Dubai som hämtade ringarna åt oss och allting gick hur bra som helst.

Jag vill verkligen rekommendera Johanna till alla som funderar över att köpa dyrbara smycken i Dubai, hon kan sin sak och är otroligt mån om att kunden ska bli nöjd.

Tack igen, Johanna!
 
Janya Cambronero

 

Varmt tack för all hjälp vi fick av dig i dag hos juveleraren och allt som du hade förberett innan vi kom. Jag kommer gärna att rekommendera dig till andra som reser till Dubai. Proffsigt bemötande, snabb med att svara tillbaka i vår mailkontalt och oerhört hjälpsam. Tack . Pia ERingen är helt underbar!!! Jag är så nöjd och ändå är jag väldigt kräsen. Ringen är sagolikt vacker och det är en härlig känsla att veta att den är helt unik.

Du gjorde ett mycket bra jobb, även på distans. Allt gick så smidigt och vi slapp springa runt och leta guldsmed hela semestern. Vi fick ett fantastiskt bemötande i butiken och servicen var i toppklass. Som arkitekt uppskattade jag verkligen att få vara med om hela processen med modeller, 3D-animation och däremellan ”fittings”. En rolig och spännande process som gav ringen extra dimension! Hantverksskickligheten heter duga! Min man fick även gjort en vigselring som blev jättefin.

Dubai var ett häftigt resmål och vi hade en kanonvecka! Skönt att tänka på nu när det är nollgradigt och grått i Sverige. Hoppas dock att du njöt av kylan när du var hemma!

Tack för denna gången :)  Vem vet, vi kanske hörs i framtiden! Häslningar Johanna AJohanna hjälpte mig att få min unika drömring!
Jag kunde köpa en dubbelt så stor diamant på grund av att jag köpte den i Dubai med Johannas hjälp och inte i Sverige.
Inte nog med att jag fick en mångt mkt större och vackrare diamant så var Johanna behjälplig genom hela processen. Oerhört professionell och väldigt kunnig om diamantar.
Även om jag hade läst på gällande vilken diamantkvalitet jag ville ha, så kan Johanna allt utöver de fyra C-na.
All kontakt skedde via mail från Sverige till Johanna i Dubai och hon var alltid snabb, lyhörd och höll mig i handen genom hela processen.
Jag är så nöjd och ger henne mina varmaste rekommendationer.

/Veronika, Stockholm, i Dubai jan 2017.

 

Jag och min sambo ska gifta oss i Dubai.
Det kändes viktigt för oss att även ringarna skulle komma därifrån, men pga tidsbrist visste vi inte riktigt hur vi skulle lösa det.
Som tur var råkade vi snubbla över Johanna´s hemsida och anlitade henne till att hjälpa oss. Det är vi så glada att vi gjorde! Allt har gått så otroligt lätt och smidigt och hennes bemötande har varit så vänligt.
På bara någon vecka hade vi ringarna klara. Däremellan visade hon även tålamod då hon tog sig tid att bolla ideèr med oss och gav oss diverse information som vi hade glädje av att veta.

Om tre veckor får vi äntligen sätta våra vackra ringar på våra fingrar. Vi är oerhört tacksamma och glada över att vi kom i kontakt med Johanna som på sådant proffsigt sätt kunde hjälpa oss med detta!
TACK!
J & T

 

Jag vill skriva om ”Ökentur bara för er" som ni säljer:
Mycket bra race och jättekul och bra kört av chauffören- han var duktig och valde banan så ungarna skrek av skräck(de älskade det). Han stannade i banan så vi fick ta bilder(det vara bra), sedan körde han på igen och det var kul- vi såg kameler bland dynorna och det var kul (därför så kan man skippa kamelfarmen).
 
Sedan en kort tur till maten och prova på att åka bräda i sanden- hela den biten var toppen- bra mat och dryck och jätte kul med att prova på att åka i sanden- detta stopp var toppen.
 
Sedan hemåt- och vi fick bestämma när vi skulle åka och det kändes bra.
 
Vi tycker det var bra upplägg, bra stopp, bra chaufför, bra bil, kanon bra käk och roligt med att åka bräda.
 
Sammantaget är vi jätte nöjda och mina barn sa att detta kommer vara ett minne de kommer ihåg framöver.
 
Denna tur var värd varje krona.
 
Övrigt om Dubai- det var dyrt men vilken service överallt och bra väder, sen hade vi 4 rums penthouse och jacuzzi med havsutsikt och det var toppen.

Rune Sjögren

 

ICA Nykvarn
Tack allt har varit fantastiskt. Du har gjort ett stort positivt avtryck hos oss.
Det är många nya intryck….tar tid att sortera. Det jag känner mig helt klar över är att mitt beslut att kontakta dig var ett av dom allra BÄSTA besluten. Jag vill framföra mitt stora tack för det du ”fixade” och för ditt sett att guida ett gäng killar som oss. Du är en jätte stor del av resan. Alla i gruppen delar detta.

 

"Stockholms konstruktörerna"
Alla har vi varit väldigt nöjda med programmet och alla dess aktiviteter. Att åka till Dubai och egentligen inte veta så mycket alls till att känna till bakgrund, uppbyggnad av landet och så vidare var väldigt intressant. Att jämföra kultur, hur landet styrs gentemot hur det ser ut i Sverige är nog något vi alla reflekterade över. Besöket hos palmföretaget och brunchen var mycket uppskattat av alla. Det var många som påpekade hur rent och fint det var över allt. Vi blev serverade väldigt god mat redan från dag ett. Alla restaurangbesök var över förväntan! De som valde att åka på ökenturen var väldigt nöjda, det var en trevlig guide och en unik upplevelse. Hotellet var mycket bra. Trevlig och hjälpsam personal, bra beläget med fina rum. Till dig Johanna så var det väldigt uppskattat hur kunnig du var.
 
En resa många av oss var väldigt nöjd med och vi är flera som kan tänka oss att komma tillbaka framöver. Ett behagligt klimat, bara några timmar bort med många sevärdheter. Dubai har allt och lite till!
 När jag fick möjlighet att köpa en diamantring med en riktig ”rock” i blev jag rekommenderad av en vän att kontakta Johanna. Hon hade köpt sin vigselring tillsammans med Johanna när hon var på semester i Dubai och var mycket nöjd.

Så, hemifrån Sverige kontaktade jag Johanna. Tillsammans diskuterade vi under lång tid fram bästa sten och design. Johanna gav förslag med bilder och certifikat. Rådgivningen var handfast och ärlig under denna process. När jag sedan till slut valt ut sten så fick jag löpande uppdateringar om tillverkningen av ringen, fick godkänna en vaxkopia, godkänna slutpriset, se många bilder och etc på vägen. Jag kände mig 100 % trygg på vägen och säker på att jag fick rätt sten i rätt ring osv.

Min man hämtade ringen i Dubai och nu är den, kvitton och certifikat hemma hos mig och jag är supernöjd. Jag känner att jag har fått en väldigt fin diamantring för mina pengar (långt bättre än om jag gått med samma budget till en affär i Sverige eller köpt på nätet). Ringen blev precis så som jag ville ha den, och det säger inte lite eftersom mina önskemål var väldigt exakta. Tack Johanna!

Anna H

 

Oj oj oj vilken Grym Deal !!! :) 

Jag är svensk men bosatt i Norge sedan 16 år. Jag har drivit business i hela mitt liv där jag har mött och jobbar med folk från hel värden inom dom flesta branscher, det jag nu vill berätta om är min första diamant deal och nog bäst upplevelse jag vart med om!

Från först dag jag mötte min flickvän har jag alltid vist att hon har vart den rätta och att när den dagen kommer då jag skall gå ner på knä å be om hennes hand vill jag ha den rätta diamanten i min hand :)

Allt start egentligen men rätt dålig tid när jag kun hade 3 veckor på mig å finna den rätta ringen och samtidigt finna ut vad jag skulle ha för ring! För det sist jag ville var å springa ner på Guldfynd !! Finna något färdig i en monter bara för att ha något som glittra !!

Efter ett google sök fant ja ett forum där jag läser en anmälan om ett par som var så nöjda med en tjej som hette Johanna och hur hon hade guidat dem igenom Dubais diamant butiker och funnit det perfekta smycket ! Där dom hade vart inom flera butiker etc !! Problemet mitt var att det hade jag inte tid med jag för jag hade kun ett tre timme transit stop på Dubai flygplats på väg vidare till vårt semester målet där jag skulle be om ett JA..

Jag sänder en mail !

I löpet av kort tid fick jag svar av Johanna ! Inga problem så länge du klara å komma dig ut från flygplatsen :) Johanna skriver , normalt sett så brukar kunderna mina komma ner till Dubai där jag guidar dom och vi träffar olika juvelerare tills att man finner det man vill ha sa Johanna :/ 
humm tänkt jag, det har jag inte tid till !! Men tanken på den där Guldfynd dealen gjorde att... NEJ !! Det skall vi få till jag tar den chansen !!! Å men mitt budget på runt 100k så ville jag i vart fall ta en telefon så att jag vet att det är någon på andra sidan denna mail :)

På telefon mötte jag en väldigt trevlig och proffesionellt svensk tjej som gav mig trygg känsla och samtidigt en rask förklaring på hur vi ville gå till väga med tanke på hela processen.

Personligen på den tidpunkten hade jag absolut 0 koll på diamanter och allt vad det betyder !

Men jag hade en bild i huvet på hur jag ville att den skulle se ut ! Samtidigt som min flickvän har sporadiskt sänt mig MMS hints med bilder på ringar hon liker ! Utifrån detta klarte vi å få fram ett utkast på en ring som jag kände att detta blir bra :)

3 x ext 1,72 car GIA Certifiering BLING BLING

Ja det var det de land på !!! Johanna var på julsemester i Sverige, jag var tvungen att hitta en vän i Dubai som var på väg hem till Oslo!! Johannas chaufför lämnade ringen till min vän och två dagar innan min och kärestans resa fick jag ringen. Under våra tre veckors semester fick jag ett ja på en strand medan regnet öste ner hemma i Norge.

Nu förstår jag varför Marilyn Monroe sjunger diamonds are a girl's best friend...

Johanna !! Tack för en helt fantastisk bra upplevelse !! Ringen är helt fantastisk och min tjej / blivande fru går fortsatt på moln av lycka där hon är helt otroligt förnöjd, både med designen som vi klarade å få till samt valet av material och en top sten !!!

Ser fram mot framtidens business !!! Och att jag nu kan kalla dig min egna diamant agent i Dubai

PS. Värderingen Vent Of The Roof !!! Juveleraren i Oslo sa att jag hade fått ett pris på under 20% av vad han handlar för på Dubais diamant börs!!!  DS.

Mathias Nyström

 

Vi är tillbaka i Sverige. Kallt och grått. Tack för din guidening. Mycket bra information. Kul att få information från någon som bor i landet.

Bernt Lahneljung

 

Jag har de senaste 6 månaderna lärt mig allt om diamantens 4 C:n och tittat runt i flera affärer efter diamantring. Både i Stockholm och i Malmö.

Då jag hade en stundande Dubai-resa inplanerad, hade jag för avsikt att köpa ringen på plats i Dubai.

Eftersom jag är väldigt prismedveten av mig, valde jag att jämföra Johannas pris och erbjudande med andra aktörer i Dubai. Johannas pris var bäst (!) och bemötandet var från första kontakten professionellt och alla mina frågor besvarades snabbt.

Genom mailkontakt fick jag ringen som jag ville ha den.

Fick tårar i ögonen när jag väl fick se ringen. Det säger allt.

Mer än nöjd och kommer rekommendera Johanna till alla vänner som vill köpa en ring i Dubai.

Ni kommer inte ångra det!

Mvh Oliver

 

Phonera


Tillsammans med våra kunder hade vi en fantastisk vistelse i Dubai. Allt väl arrangerat och schemat var perfekt avstämt.
Johanna är också en fantastisk guide som får alla att känna sig omhändertagna. Rekomenderar henne varmt. Tack!

Med vänliga hälsningar Magnus Martinsson, Försäljningschef SME ÅF

 


Första gången vi var i Dubai var mars 2014, vi älskade det! Det var även där min man friade till mig. Högst uppe, i världens högsta byggnad, Burj Khalifa. Maj 2016 knöt vi ihop säcken och vigde oss på vår fantastiska terass i det finaste hotellet vi någonsin skådat, Waldorf Astoria, The Palm Jumeirah. Tack vare Johanna förvandlade hon våra drömmar till verklighet. Johanna är otroligt professionell, organiserad och hon gjorde allt i sin makt för att vi skulle bli nöjda och lyckliga. Om det är någon som kan Dubai så är det Johanna, hon tipsade om olika restauranger, utflykter, sevärdheter och upplevelser. Även diamanter är hon expert på, vad kan hon inte denna kvinna?! Vi är djupt tacksamma att du, Johanna, har gjort vår viktigaste dag i livet bättre än vi någonsin hade kunnat drömma om! Det har varit en fantastisk resa från början till slut!

Elisabeth och Tobias, Stockholm

 

Fastighetsbyrån i Ystad

Mitt företag har tidigare anlitat Johanna för en minnesvärd resa till Dubai. När det blev dags att konferera i New York ställde vi frågan till Johanna igen. Resan innehåll allt vi önskat och vi minns våra äventyr från USA med glädje!
Vi uppskattar Johannas personliga engagemang och hennes känsla för detaljer. När vi bokar med Dubai In Mind så vet vi att det blir en riktigt bra resa!
 
Emil Malmer
Franchisetagare / Fastighetsmäklare

 

Svensk Fastighetsförmedling i Falun

Johanna, du planerade ihop ett mycket bra program över tre heldagar där vi fick uppleva Dubais storslagenhet, korta men intressanta historia, fantastiska restauranger, actionfylld ökensafari, intressanta studiebesök m.m. m.m. Du agerade mycket professionellt och visade på en stor kunskap om Dubai i största allmänhet. Det kändes som om du gav allt för att vi skulle trivas och få en fantastisk resa, vilket vi verkligen fick. Resan överträffade våra förväntningar och jag kommer definitivt rekommendera dig vidare till vänner och bekanta. Tack för upplevelsen.

Jonas Sjöström, Fastighetsmäklare / Franschisetagare

 


Hej!

Jag är mycket nöjd med ringarna, sitter och tittar på dem just nu. Tack igen för all hjälp och ett trevligt bemötande.  Jag är nästan chockad över värderingen. Återanskaffningsvärdet är 114 % högre än anskaffningsvärdet, det hade jag aldrig vågat drömma om.

Mvh Madeleine
 


Hej Johanna,
 
Vi vill tacka för en mycket trevlig dag med dig i Dubai, vi är mycket nöjda. Dessutom vill vi framföra vårt stora tack till dig för tipset om den gastronomiska upplevelsen, underbart. Super service från dig och vi kommer att rekommendera dig till alla som ska åka till Dubai.
 
Med vänliga hälsningar Christine och Johan Blomqvist-Gyllby
 

Hej Johanna!

Underbar vecka, allt har klaffat bra! Vi har känt oss vänligt mottagna på alla ställen vi varit! Maten var fantastiskt god! Kommer varmt att rekommendera Dubai och Era tjänster till nära och kära! Nu känner vi oss mogna att åka hem 

Tusen tack och God Fortsättning på det nya Året! 

Hälsningar hela familjen Sjöström

 

Hej!
 
Jag har lämnat in allt för värdering på Kaplans och fick hämta det i går.
Vi är såååååååå glada och nöjda!! Nyvärdet är i snitt det DUBBLA mot vad vi betalade!! Vissa saker lite mer andra lite mindre. Så det kan du verkligen med säkerhet förmedla till andra kunder.
 
Enligt värderingskvinnan så var det ofta tvärtom när man handlade i Turkiet. Ungefär samma om man handlade i Sydafrika (min erfarenhet också) och ca det dubbla värdet från Dubai!!
Så man kan ju säga att vi TJÄNADE på hela resan……..!

Johanna, vi hade aldrig hittat så fina diamanter och fått så fin hjälp utan dig!

Tack!!!
 
Hälsningar Anna

 

Hej Johanna!

Vi hade en fantastisk resa och en helt fantastisk bröllopsdag i Dubai, kände mig verkligen som en prinsessa i Dubai för en dag.

Restaurangerna du föreslog och bokade var fantastiska, både den vi åt lunch på och den på hotellet. Det blev jättebra att träffa prästen över en lunch innan själva vigseln, kändes som vi verkligen hann lära känna varandra lite. Vi blev verkligen uppvaktade av kyparna på restaurangen på kvällen, vi blev bjudna på massa smått efter själva middagen.

Allt funkade bra med chauffören och fotografen.

Vill tacka så mycket för allt du gjort för oss, både innan och på själva bröllopsdagen. Vi uppskattade väldigt mycket att vi blev bjudna hem till dig och blev ompysslade på bästa sätt. Vi är tacksamma att vi fick ”fixas” i lugn och ro hos dig. Du satte ytterligare guldkant på vår dag när du bjöd på champagne och tilltugg. Allt blev väldig personligt och det kändes som vi känt varandra länge, en mycket god och kär vän och all nervositet inför bröllopet försvann. Du är verkligen bäst!

Blev verkligen en oförglömlig dag. Tack så jättemycket och kram till dig!

Hälsningar Anette och Jörgen

 

Hej Johanna,

Jag vill tacka dig för ett fantastiskt jobb och en professionell hjälp som jag fick utav dig.
Trots en miljon olika frågor från min sida så besvarade du allting snabbt och tydligt.
Jag kunde inte bli nöjdare än vad jag blev med din hjälp samt leverans!

Mvh Mårten


Hej Johanna!
Tack för en underbar eftermiddag! Den guidade turen fungerade perfekt, trots att vi hade det väldigt varmt. Vi fick även många praktiska tips att ta med oss under veckan. Kan verkligen rekommendera denna turen. Vi hör gärna av oss igen nästa gång vi kommer till Dubai.
Många varma kramar från fam. Håkansson
 

Objektvision

Hela gruppen är mycket nöjd med arrangemangen, både de privata och de arbetsrelaterade.
Restaurangerna och utflykterna vi fick rekommenderat oss var verkligen bra, ett extra plus för att Johanna lyckades boka in företagsbesök på top-management nivå, det var både utvecklande och trevligt.

Ulf Magnusson VD


Hej Johanna!
 
Grattis till godkänt guideprov. Nu är vi åter på våra arbeten och sitter och drömmer om att få åka tillbaka till Dubai.
 
Vi har verkligen med din hjälp fått ut max av vår vistelse. Tack för alla underbara tips vi är så nöjda. Vilken trevlig båttur med fantastisk god mat. Brunchen gick inte heller av för hackor. Det var som en saga.

Tack för en fantastisk guidad tur!
 
Vi hörs och ha det bra.
 
Åsa, Leffe och Tove

 

Fastighetsbyrån Ystad

Tack för en härlig resa!
Vi på Fastighetsbyrån njöt i fulla drag av smältdegeln Dubai. Allt var minutiöst planerat och vi fick både känna pulsen, kulturen och den spännande fastighetsmarknaden.
Johanna var helhjärtat engagerad och tog oss till utmärkta restauranger under alla våra tre dagar i Dubai.
Vi är supernöjda!
 
Emil Malmer
Franchisetagare / Fastighetsmäklare

 

Hej Johanna!
 
Det tog lite tid innan vi värderade ringarna.
Men vi fick glada nyheter. Ringarna är nästen värda mer än dubbelt så mycket i Sverige jämfört med i Dubai!
 
Tack för din hjälp!

Vänliga hälsningar Linda

 

Hej Johanna

Är nu åter tillbaka till vår vardag. Vi vill tacka er för väldigt fina arrangemang. En trevlig guidning, bra val av restaurang och en enorm upplevelse i öken. Så ännu en gång tack

Anders med familj

 

Blötsnö idag efter att våren faktiskt tittat fram under någon vecka. Antar att ni har bättre väder.

Vill bara tala om att jag nu haft ringen inne för värdering. Vi betalade ju 15.000:- kr för den men har nu papper på värderingen och det blev ........31.600:-, det kan man kalla en bra affär men viktigast är ju att jag är så nöjd med den!

Ha det gott 

Madde

 

Tack för en otroligt bra affär! Ringarna är så vackra och nu efter värderingen glänser dem ännu mer:-). Jag har sparat otroliga 65% genom att köpa alla tre i "din" buitk. Jag hoppas att du också har tid att inhandla en ring till dig själv eller två:-).

Glad påsk!

Andrea

 

Matsällskapet

Nu är vi tillbaka i verkligheten.
Tusen tack för ett par fantastiskt bra dagar i Dubai.
Vi fick verkligen ut mycket av våra få dagar genom ditt fantastiska förarbete och ett perfekt program som ni smidigt tog fram till oss.
Chaufförerna kom alla i god tid och vi fick åka runt i bra och bekvämma bilar.
Första dagens tur runt stan var kul och intressant och gav oss alla en idee om hur stan ser ut.
Maten på dom olika restaurangerna var verkligen toppen.
 
Utflykten till öknen var verkligen uppskattad.
 
Tusen tack för all din hjälp Johanna, du gjorde 4 fantastiska dagar i Dubai

Anna Looft Persson, Matsällskapet


Johanna! Jag är otroligt nöjd med servicen du gav dig. Dubai in Mind är det perfekta företaget när du vill hitta en fin diamant i Dubai. Du tog dig verkligen tid att hjälpa mig och finna den absolut vackraste ringen och den mest perfekta diamanten. Du svarade alltid på mailen omgående och jag fick svar på alla mina frågor i varje mail. Jag kände genuint att du la din själ för att hjälpa mig. Jag är verkligen jättenöjd med både dig och ringen och oerhört tacksam för din hjälp. Det är inte lätt att sitta i Sverige och låta någon annan hantera hela processen men det gick ju över all förväntan. Ringen är precis som på bilden och jag använder den varje dag, hela tiden! Jag upplever dig som en säker källa och rekommenderar dig starkt!

Tusen tack, från Renée.

Hej Johanna!

Vi känner oss väldigt nöjda med servicen från Dubai in Mind. Det blev en precis lagom guidning och ökenturen var väldigt skoj!

Mvh Erik

 

Hej Johanna,

Hela vår vistelse var lyckad och bättre än våra förväntningar. Även vädergudarna skötte sig eftersom vi slapp sandstormen som vi läst om i tidningarna.

One&Only Royal Mirage och alla deras tiotal restauranger höll en mycket hög klass.

Det var roligt att vi fick träffas och lära känna dig och vi fick ut mycket av sightseeingturen. Det är ett stort mervärde att bli guidad på sitt eget språk av någon som har samma referenser. Vi kommer naturligtvis rekommendera dig för våra vänner om och när de tänker besöka Dubai. Och vi hör av oss igen om det blir något återbesök för vår egen del :-).

Önskar dig allt gott!

Henrik

 

Hej!

Vi är alla mkt nöjda med på det sätt du genomförde vår guidning runt i det “speciella” Dubai.

Förutom dina väl valda “hållplatser” uppskattar jag också att du väver in lite om landet och dess historia, kultur, seder mm. Bidrar positivt till att bättre förstå hur saker och ting fungerar i denna stad och detta land.

Hjälpte oss också att planera resten av veckan i Dubai.

Om och när tillfälle uppstår kommer vi gärna att rekommendera Dubai in Mind för vänner och bekanta.

Ha de bra!

Olof Pettersson

 

Vi (2 vuxna och 2 ungdomar) bokade en 4 timmars guidning av Johanna i början av vår vistelse i Dubai. Det var det bästa vi gjort!! Vi hade aldrig kunnat få ut så mycket av resan utan all information och hjälp som vi fick av Johanna. Vad vi än hade för frågor så kunde vi få kunniga och proffsiga svar på dem. Hon hjälpte oss att boka en jättetrevlig ökentur och bokade bord åt oss när vi skulle fira min 50-årsdag på restaurang. Vilken födelsedagsmiddag det blev...personalen överraskade med sång och musik och en alldeles speciell tårta. Kommer aldrig glömma den kvällen. Hela familjen fick stort  förtroende för Johanna och all hennes kunskap om landet. Vi rekommenderar henne mycket starkt till alla som ska besöka Dubai.

Helen Wester


Hej. Tack för hjälpen , kändes tryggt att ha dig med. Kedjan till S glänse fint och det gör min ring också. Den var inte riktigt klar när vi kom så vi bjöds på fika och en rundtur i båda verkstäderna och fick se personalen i arbete, riktigt kul! Jag är jättenöjd, precis som jag ville ha den. Åter igen tack och ha det bra!

Mvh Mia

 

Hej Johanna så supernöjd med allt, har vänner som åker i april och kommer varmt rekommendera dig. Tack för allt :-) och hoppas att du hade en mysig jul i Sverige, vi är nu åter i Sverigekylan efter flera veckors resande."
Tack för all hjälp.

Louise

 

Hej Johanna! Vi hade en supertrevlig vistelse i Dubai och gillar verkligen staden. Träffade alla tjejer med familjer på julfest i lördags och vi glittrade ikapp:) efter våra diamantinköp med dig. Tack än en gång för en trevlig guidad tur.

Vänliga hälsningar,

Cecilia 

 

Tack underbara Johanna S.S för vår guidning i Dubai i torsdags em. Du gör verkligen ditt jobb med både hjärta o hjärna. Helt fantastiskt!!! Skall verkligen rekommendera dig till ALLA.

Flera kramar från Birgitta o Silve

 

Hej, hej! Vi är så glad för att vi hitatde dig och att du fick i uppdrag att ordna vår förlovningsring. Den är strålande vacker. Tusen tack för all hjälp!

Eva-Lotta och Sten

 

Hej Johanna, så supernöjd med allt, har vänner som åker i april och kommer varmt rekommendera dig.
Tack för allt :-) och hoppas att du hade en mysig jul i Sverige, vi är nu åter i Sverigekylan efter flera veckors resande.
Tack för all hjälp.

Louise

 

Konecranes

Konecranes have been using Dubai in mind for several relocations for some time. Even though our requests have been both challenging and on short notice, we have always gotten the best service with a general briefing of the U.A.E., house hunting and schooling. This has resulted in our employees finding a home-away-from-home that have been in a good location both in regards to the distance to our office and also to a suitable school. Since these matters are important, it has made the move to the U.A.E. very smooth and the families have enjoyed living here. Due to that, we highly recommend Dubai in mind for your relocation needs!

Niklas Brönn

Managing Director / Area Director Konecranes Middle East FZE

 

Rese-Konsulterna

”Vi har använt Johanna för våra rundresegrupper och det har varit ett uppskattat inslag på sightseeingturerna att ha en svensk lokalguide som i tillägg till guidningen kan berätta om hur det är att leva i Dubai. En person med inblick i det dagliga livet gör turerna mer intressanta och levande.”

 

"Hej Johanna, vi har talat om dig för kära och nära vänner. Vi talar redan att komma tillbaka till Dubai. Ringen som du hjälpte oss att inköpa är värderad. Den var riktigt fin och inköptes till ett fantastiskt bra pris."

Eva och Carl

 

"Godkväll. Ännu ett tack för all hjälp vi fick av dig. Ökenturen var en upplevelse och den kan du rekommendera till alla dina kunder. Ringen var jätte fin. Vi fick följa med till juvelsmeden såg när han satte dit stenen. Han visade också lasernumret på stenen. Helt perfekt. "

Jörgen och Inga-Lill

 

"Hej Johanna! Vilken bra kontakt du är där nere, enormt seriös, tack."

Marianne och Lars Krantz

 

Säkra AB

Några röster från Säkra:

Lättsamt och intressant guidning.

Tydligt, bra och god faktakunskap.

Trevlig och positiv guide

Mycket kunnig och påläst, tack Johanna!

Mycket bra guide!

Väldigt bra program under den guidade turen.

Mycket sevärt under den guidade turen och intressant information om Dubais historia.

Super duktig guide!

Johanna var jätte bra!

 

Hej Johanna,
 
Tack för sist! Det var en händelserik dag! Eftersom vi bara hade en dag i Dubai uppskattade vi att vi hann med lite av allt. Allt, från chaufför, buss till lunchbokning hade ni planerat kanon. Det enda som var jobbigt var all trafik som ska in och ut från Dubai typ samma tid som vi. Jag tycker vårt upplägg/program som vi planerat var bra, kunde tänkt mig en längre tur ned abran för att det var så himla trevligt.
   Ser fram emot vår nästa tjejtrip i dec och framför allt diamantshoppingen:) Maken är sugen på att återkomma och spela golf, fick mersmak sen sist:).
 
Tack och på återseende!
 
Cecilia 

 

 

Wenell Management AB
”När vi planerade vår konferens i Dubai så sökte vi tidigt efter någon med lokalkännedom på plats i Dubai. Vi fastnade för Dubai in Mind. Så här efteråt är vi glada för att vi valde detta upplägg. Vi hade 3 intensiva dygn i Dubai där vi fick uppleva både det gamla och det nya Dubai med besök på både kända och mindre kända sevärdheter. Kombinerat med fantastiska upplevelser som delfinsim, havsfiske och helikopterlyft. Studiebesöket och båtresan runt Palm Jumeirah var en av många höjdpunkter. Stort tack till Dubai in Mind och Johanna för minnesvärda dagar i Dubai och ett väl genomfört program!”
 
Än en gång ett stort tack för tre mycket fina dagar i Dubai!
 

 

Hej Johanna!

Tusen tack för en underbar dag!! Det var ovärderligt att åka runt med dig. Visningarna på skolorna var super. Jättebra att få en överblick över bostadsområdena mellan skolturerna. Jag känner verkligen att du anpassade dagen efter mina behov som nerflyttande mamma med tusen frågor! Jag har stor hjälp av erfarenheten du gav mig.

För övrigt hade jag stor glädje av ditt sällskap!

Tack och på återseende!

Med vänlig hälsning Mimmi Nylund

 

 

Några röster från Gruppresor AB i Värmland:
Professionellt!
Resan överträffade våra förväntningar.
Johanna skötte sitt jobb utomordentligt bra och kunde svara på alla frågor.
Johanna är glad, hjälpsam och proffsig!
Johanna är tillmötesgående, empatisk och kunnig.
Mycket bra turer med Johanna.

 

 

Byggspecialisterna i Gävle.

Tack för allt det har varit underbart, du har fixat ett fantastiskt program tack för allt, alla hälsar!

 

 

Varmt tack för utmärkt arbete och trevlig samvaro. Jag kommer självklart att promota dig i bekantskapskretsen. Lycka till och mina hälsningar också till J2.

Bästa hälsningar Kristian

 

 

Vi är jättenöjda med vår vecka. Vi kommer tillbaka... Smyckena blev jättefina och svärdottern blev också förtjust. Stort tack för ditt trevliga och professionella bemötande!

Hälsningar Marianne

 

 

FastighetsQuinnorna Syd. Några röster ur gruppen:

For she´s a jolly good fella, for she´s a jolly good fella, for she´s a jolly good fella and so say all of us….

Väldigt proffsig och påläst guidning.

Mycket bra val av restauranger, otroligt god mat under hela veckan.

Stort tack för en trevlig vecka.

Det var riktigt kul att få se diamantbutiken och vilka fynd vi gjorde!

Ambassadören, Max Bjurs, presentation var mycket intressant.

Vilken stad, vilka byggnader och vilken bra organisatör!

Stor tack för din rundvisning för oss fastighetsquinnor under januari månad! Det var mycket givande och roligt.

 

 


 
Hej Johanna

Tillbaka till vardagen och vintern i Skåne. :-)
Vill bara skicka ett stort tack för dagen i Dubai med dig ! Vi kunde inte fått en bättre start på vår vistelse och det var jätteroligt att få träffa dig. Med alla tips och uppslag du gav, blev det lättare att orientera sig och planera resten av dagarna. Dessutom fick ju Christel sitt lystmäte av guld och diamanter tillgodosett. Smyckena gnistrar nåt otroligt, man blir faktiskt bländad!  Tack för allt!

Christel och Svenne

 

 

Hej Johanna.

God fortsättning.

Vi älskar Dubai, alla vill tillbaks igen.
Hotellet var grymt, lätt det bästa läget i stan. Vi älskar att området aldrig sover.
Delfinerna var kul.
Helikoptern var fantastisk, ett minne för livet.
Brunchen var oxå bra. Riktigt kul att se hotellet på nära håll.
Tack för ett superbra upplägg. Jag kan varmt rekommendera dig.

Jag är supernöjd med dig.
Tack för all hjälp.

Många kramar Katja med familj.

 Hej Johanna
Vill bara tacka dig än en gång för att du hjälpte mig att hitta en bra juvelerare. Dom visste precis vad vi skandinaver tycker om för design och deras service var utöver vad man kan förvänta sig. Snabba på att tillverka smyckena var dom oxå. Jag lät tillverka 6 olika smycken och dom är såååå fina. Kommer verkligen att rekommendera vänner som ska till Dubai att kontakta dig:-). Jag är supernöjd. Tusen tack.

Lotta P.

 

 

Hei - og takk for sist!

Vi er veldig fornøyd med opplegget du organiserte på vår 60-årsdag. Det ble et minne for livet, og vi har inntrykk av at resten av selskapet også likte opplegget ditt. Alt fra Burj Al-arab til den luksuriøse og private ørken safarin overgikk alt av våre forventninger – vel anvendte penger! Eli og jeg vil på det varmeste anbefale deg og ditt selskap som arrangør av aktiviteter enten det er ørkensafari eller eventyrbryllup – tusen takk, vi kommer tilbake!

Med vennlig hilsen

Asle Sundal

Mestrings – og læringssenteret AS

Falstad Nedre, 7624 Ekne

 

 

”Inför vår flytt till Dubai så tog Johanna med oss på en intensiv och mycket lärorik rundtur. Under en dag så besökte vi skolor och flera olika bostadsområden. Den insikt som vi fick kring hur det är att leva i Dubai och vad som är viktigt att tänka på inför flytten var oerhört värdefull. Förutom själva rundturen så var möjligheten att diskutera våra planer och tankar med någon med stor erfarenhet väldigt viktig. Kan verkligen rekommendera detta för alla som funderar på att flytta till Dubai. ”

Anna Carin och Magnus Richardsson

 

Hej Johanna!

Vi vill bara tacka för all den underbara och professionella hjälp som vi fick av dig under våra dagar i Dubai.

Det började med en förstklassig upphämtning utanför hotellet där vi bodde. Därefter hade vi ett späckat schema med ett flertal skolor som du bokat och avtalat tid med. Varje skola hade en intressant och givande rundtur med en guide där vi föräldrar kunde ställa frågor, både allmänna och personliga rörande vår egen situation angående köplatser och intagningsprov mm.

Du såg till att vi kom fram till rätt skola, i rätt tid, till rätt avdelning samt till rätt person trots omfattande trafik och snirkelkrokiga avspärrningar, mycket bra planerat och kört!

Efter de tre första skolbesöken hade du ordnat med en fantastiskt skön lunch ute i det fria på Dubais vackra och glamorösa hästpoloanläggning. Ett välbehövligt stopp för att samla tankar och processa all information från respektive skola och vi kommer heller inte glömma den glassiga uteserveringen i den utomordentligt vackra miljön i första taget ;-)

Vi hade ett skolstopp till efter lunchen som avlöpte helt enligt plan, därefter var det dags att åka runt för att se bostadsområden. Väldigt, väldigt viktigt så vi fick ett hum och hur saker och ting låg i förhållande till de olika skolorna samt se sånt man omöjligt kan överblicka hemma via datorn på googlemaps eller liknande.

När första dagen var slut så kändes det som om vi blivit överkörda av ett expresståg med information och intryck! Det var både lätt och svårt att somna den kvällen!

Nästa dag hade vi ett litet lugnare schema då vi inte hade lika många skolbesök bokade men höjdpunkten var ändå lunchen på La Petite Maison dit du tog oss. Vilken mat! Vilket ställe! Wow!

Som du märker är vi fantastiskt nöjda och glada att vi anlitade dig, det här tog två dagar och vi hann med allt vi skulle i ett bra tempo, utan din hjälp hade det säkert tagit en vecka om inte mer! Absolut värt varenda dirham!

Stort tack än en gång för din professionalism, ditt kunnande och ditt enorma engagemang! Vi saknar dig redan!


Hälsningar från 

Jeanette & Henric

 

 

Hej Johanna!

Tack för en fin sightseeing, alltid skoj att kunna utforma den efter egen skalle. Den andra halvan av gruppen hade spenderar byxorna på sig när ni träffades på lördagen i juvelbutiken, du fick mycket beröm för ditt kunnande.

Saknar värmen lite faktiskt, -1,8 grader men brasan tänd.

Jonas med bihang

 

 

Hej Johanna!

Tack för riktigt bra och kompetent hjälp med alla bokningar och råd. Inte helt lätt att hitta bra upplägg för en familj med åldrar mellan 3 och 75 år. Med så många som vi var kändes det otroligt bra att veta att alla bokningar var gjorda innan vi kom ner.

Såväl förslag på aktiviteter, restauranger och inte minst Din guidning gav vårt besök i Dubai mycket mer än det annars gjort! Att vi dessutom fick Din ”lokalkunskap” som boende på plats kändes som en extra bonus.

Chauffören vi hyrde genom dig tog oss snabbt och smidigt till och från Abu Dhabi.

Vi kan varmt rekommendera Dina tjänster till andra! Vi hade verkligen en riktigt bra vecka.

Familj på 21 personer från Stockholm

 

 

Hej!

Ja nu är vi hemma i kalla gråa Göteborg och nu har det ju gått en vecka sedan vi kom hem så....den där solenergipåfyllningen börjar ebba ut.

Ringen blev helt perfekt och underbar, hon är jättenöjd! Jag bifogar ett foto på den som du kan använda dig av.

En bra sida att kolla ringar på är www.kodega.se, där kan man ange diamantkvalité och allting. När jag kollar motsvarande mamma Annikas ring med diamantstorlek och kvalité ligger den på tre gånger så mycket där!

Tack för allting, det var trevligt att träffa dig!

Mvh

/ Sofia Stelling

 

 

Hej Johanna!

Jag kan verkligen rekommendera ökensafarin som du ordnade. Det var proffsigt, de tog otroligt väl hand om oss, hjälpte barnen på ett fantastiskt fint sätt.

Det var bra tempo och det hände nya spännande saker hela tiden. Middagen var god och omfångsrik. Allt var verkligen toppklass.

Och japp, de vackra ringarna ska in på värdering och halsbandet med.

Tur att jag hittade dig :-) Jag har redan rekommenderat dig!

Ha det fint! 

Sabina.

 

 

 

Hej Johanna!

Så var vi hemma i ett snöigt, soligt och på sitt sätt ett fantastiskt vackert Piteå!

Hemma från vad vi alla tyckte var en fantastisk resa från första till sista minut. Vilka restauranger du hittade åt oss! Och guidningen var inte annat än suverän, liksom din vilja att hjälpa oss. Jag uppskattar verkligen människor som vill överträffa sina kunders förväntningar. Det har du gjort. Med råge!

Du kan lugnt rekommendera restaurangen i Souk al Bahar åt andra kunder. Maten var mycket god, en hel del ingredienser som man aldrig smakat tidigare (perfekt för den matnyfikne!) och servicen var perfekt.

Kryssningen, ja vad säger man. Kanon.

Drinkarna på At.Mosphere slank ner lätt…

Även fisket var härligt trots att de där allra största bjässarna blev kvar i Persiska viken. Vi tar dom vid nästa Dubaibesök. Vi hade en underbar dag på havet, två trevliga och serviceinriktade besättningsmän gjorde det till en mycket trevlig bad- och fiskeresa. Kul hade vi!

Och vad säger man då om söndagsmiddagen sista kvällen? Superlativen räcker liksom inte till. 

Tack för vad vi fick uppleva!

Rikard Fahlman 

Svensk Fastighetsförmedling.

 

 

  

  

Till Johanna!

Vi är sedan 1998 bosatta i Norge och gifte oss efter 26 år tillsammans, i Dubai den 24 oktober 2013. Vi valde en stilla vigsel tillsammans med våra barn utomhus vid svensk-norska Sjömanskyrkan. Grunden till succéfaktorn för vårt bröllop och vistelsen i Dubai blev lagt av Fanny och Michael på Sjömanskyrkan som tidigt tipsade oss om Johanna Samrud Sage och "Family in Dubai".

Michael på sjömanskyrkan gav oss inspiration och hjälp till att forma vår vigsel till den personliga och oförglömliga ceremoni vi drömt om.

Johanna gav oss en ovärderlig hjälp med att ordna allt det praktiska före bröllopet och hjälpte oss med bl.a make-up, manikyr, buketter, fotograf, transport och bokade slutligen en passande och romantisk restaurang för bröllopsmiddagen. Vi uppskattade den flotta Maseratin med chaufför och att han inte tog den närmsta vägen till stranden… Det var också en fantastisk upplevelse.

Johanna kom med olika förslag och vi kunde hela tiden kommentera, lägga till och ta ifrån som vi önskade. Vi kände redan från första stund att Johanna verkligen brydde sig om att just vi fick den dag som vi önskade.

Johanna guidade oss i Dubai dagen efter vi längtade alla tillbaka innan vi ens hade landat på Gardermoen. Det blir nog en resa tillbaka inom några år, vi känner oss inte helt färdiga med Dubai.

Vi hade, före vi ankom till Dubai, en förväntning om hur vår upplevelse skulle bli och vi kan bara säga att det blev SÅ mycket bättre.  

Tusen tack Johanna för att du hjälpte oss göra vår speciella dag helt perfekt.

Till alla som funderar på ett bröllop utomlands kan vi varmt rekommendera att kontakta Johanna så hjälper hon er att arrangera bröllopet som ni drömmer om. Jag hoppas att många fler får uppleva det vi upplevde.

Johanna, jag hoppas att förstår hur tacksamma vi är och hur mycket det betyddeatt du hjälpte oss att få allt på plats. Allt det som var planlagt i förväg bidrog till att dagen blev helt perfekt!  

Med vänliga hälsningar Susanne och Henrik Jansson, Alicia och Elina   

 

 

 

  Kryddsouken

Hej Johanna!

Tack för en mycket trevlig och givande dag! När vi smält alla intryck i går kväll var vi rörande överens om att vi gjorde rätt som åkte med dig.


Vi såg fontänspelet i kväll igen, fantastiskt fint, bl a Thriller! Burj Kalifa var verkligen mäktigt!

Ha det bra och tack än en gång!

Monica, Martin, Lovisa och Hampus

 

 

Några bilder från en av veckans grupper. Detta är ljusarkitekter från Stockholm som var i Dubai och beundrarde all den fantastiska ljussättning vi har här. 

  

  På väg ut i världen, dvs vi skall åka ut till The World som är en konstgjord ögrupp i Persiska viken.

 

 Tintin är med...

 

 Ön Amerika en av de 320 öarna.

 

Hej Johanna!

Det var väldigt kul att bekanta sig med Nakheels storslagna planer och att komma ut på sjön och se öarna!

Abu Dhabi dagen var fantastisk.

Det blev jättebra sista dagen och vi blev väl omhändertagna av ljusfolket

Vi är jättenöjda med vistelsen.  Resan känns redan avlägsen men vi får påminna oss med alla bilder vi fick med oss hem.

Eva Bratell, Ljusrum. Arkitekt SAR/MSA. Ljusdesigner 

 

 I Dubai finns det både högt och lågt...

 

 Högt torn                                                       Låg bil

 

 

Gårdagens grupp fick besöka världens största artificiellt konstruerade hamn, Jebel Ali Port. Mannen som guidar inom hamnområdet syns jämte mig. I hamnen finns 15,3 miljoner kontainrar och jag tror bestämt att vi såg dem alla:-). Det är den nionde största kontainerhamnen i världen och helt klart sevärd.

 

 

Häromdagen var jag och hämtade vouchers till en grupp som snart skall avnjuta en brunch på Burj al Arab. En strikt chaufför skjutsade mig  sedan vidare till hotellet jämte i en av deras fina bilar. Tack, tack sa jag. Vem vill åka buggy i hettan???

    

        

 Klicka på bilden du vill läsa om.

             

           

 

 

      

       

  

  


 

 

                            

                                                             

 Click for Dubai, UAE Forecast