Family in Dubai

Planerar ni att gifta er i Dubai?

                                                

Vi tycker att det är en förmån att få finnas till hands och vara till hjälp under en av livets största dagar.

Svensknorska Sjömanskyrkan i Dubai håller många vigselceremonier varje år. Intresset för att gifta sig utomlands är stort och många vill gifta sig i Dubai. Svensknorska Sjömanskyrkan i Dubai är charmig och de flesta väljer att ha vigseln här. För att gifta sig i den svenska kyrkans regi krävs det att minst en av er är kristen. Hindersprövning tar ni med er hemifrån. Vigselbeviset får ni av den svenska prästen här.

Om ni vill gifta er borgerligt rekommenderar vi att ni gör det på väg till Dubai t ex på Arlanda innan avresan. Läs mer här: Airport Vip Service. Den svenska ambassaden i Abu Dhabi har inte vigselrätt. För att gifta sig i Dubai Court krävs att en av er har uppehållstillstånd i FAE.

En annan idé är förstås att gifta sig hemma för att sedan bara ha en välsignelse/ceremoni här och en middag eller fest.

De som inte väljer att ha vigseln på kyrkan väljer ett hotell. Om man önksar att gifta sig på en strand så går det bra om man går via ett hotell som har en privat strand. Alla strandhotell är femstjärniga. Det går inte gifta sig på en allmän strand.

Med vår hjälp får ni en trygg, avslappnad planering och en bekymmersfri bröllopsdag. Ni kan få hjälp med enstaka ting som t ex transport, blommor, ringar, bröllopsmiddag, hotell, make-up, frisör, naglar, fotograf eller med allt.

Tänk på att köpa vigselringaran här, det är mycket förmånliga priser jämfört med i Sverige!

 

Så här skriver Svensk-norska sjömanskyrkan i Dubai:

"Välkommen att gifta dig i Svenska kyrkan!

Svenska kyrkan och Norska sjömanskyrkan i Dubai har ingen egen vigselrätt. Dock har vi avtal med den anglikanska kyrkan som i sin tur har vigselrätt i Dubai. Ett par som gifter sig i Svenska kyrkan i Dubai blir vigda enligt lokal rätt och kan därefter registrera sin vigsel i Sverige eller i andra länder.

Svenska kyrkan och norska sjömanskyrkan i Dubai har inga betalande medlemmar. All vår verksamhet finansieras lokalt. Därför tar vi ut en avgift för att utföra vigslar och välsignelser.

Vigsel i kyrkan: 3500 DHS

Vigsel på annan plats i Förenade Arabemiraten, enligt överenskommelse: 5000 DHS

Registrering i Dubai Court: 450 DHS/Certifikat (minst två beställs)"

Vill ni veta mer om vigsel i kyrkan ber vi er kontakta vår präst:

Marcus Nylander
Präst, komminister
Svenska kyrkan i utlandet, Dubai

Tel. nr. ­­+971 (0)50 550 68 19
marcus.nylander@svenskakyrkan.se
Oud Metha Road 252, P.O. Box 2404
Dubai, U.A.E.

 

Family in Dubai erbjuder olika paket både för er som redan bor i Dubai och för er som kommer hit för att gifta er.

Jag vill veta mer  När du klickar på länken kommer du till vår nya fina sida: DubaiinMind.se

 

Läs gärna mer om vad som har sagts om våra tjänster härDu kommer till DubaiinMind.se när du klickar på länken.

 

Sagt om Family in Dubai:

 


Första gången vi var i Dubai var mars 2014, vi älskade det! Det var även där min man friade till mig. Högst uppe, i världens högsta byggnad, Burj Khalifa. Maj 2016 knöt vi ihop säcken och vigde oss på vår fantastiska terass i det finaste hotellet vi någonsin skådat, Waldorf Astoria, The Palm Jumeirah. Tack vare Johanna förvandlade hon våra drömmar till verklighet. Johanna är otroligt professionell, organiserad och hon gjorde allt i sin makt för att vi skulle bli nöjda och lyckliga. Om det är någon som kan Dubai så är det Johanna, hon tipsade om olika restauranger, utflykter, sevärdheter och upplevelser. Även diamanter är hon expert på, vad kan hon inte denna kvinna?! Vi är djupt tacksamma att du, Johanna, har gjort vår viktigaste dag i livet bättre än vi någonsin hade kunnat drömma om! Det har varit en fantastisk resa från början till slut!

Elisabeth och Tobias, Stockholm

  

 

Hej Johanna!

Vi hade en fantastisk resa och en helt fantastisk bröllopsdag i Dubai, kände mig verkligen som en prinsessa i Dubai för en dag.

Restaurangerna du föreslog och bokade var fantastiska, både den vi åt lunch på och den på hotellet. Det blev jättebra att träffa prästen över en lunch innan själva vigseln, kändes som vi verkligen hann lära känna varandra lite. Vi blev verkligen uppvaktade av kyparna på restaurangen på kvällen, vi blev bjudna på massa smått efter själva middagen.

Allt funkade bra med chauffören och fotografen.

Vill tacka så mycket för allt du gjort för oss, både innan och på själva bröllopsdagen. Vi uppskattade väldigt mycket att vi blev bjudna hem till dig och blev ompysslade på bästa sätt. Vi är tacksamma att vi fick ”fixas” i lugn och ro hos dig. Du satte ytterligare guldkant på vår dag när du bjöd på champagne och tilltugg. Allt blev väldig personligt och det kändes som vi känt varandra länge, en mycket god och kär vän och all nervositet inför bröllopet försvann. Du är verkligen bäst!

Blev verkligen en oförglömlig dag. Tack så jättemycket och kram till dig!

Hälsningar Anette och Jörgen

 

 

Hei Johanna!!

Vi har fått bildene,mange fine blinkskudd:-)

Vi hadde en helt fantastisk tur. Både 60 årsdagen og bryllupet var akkurat som vi ønsket. Hadde det ikke vært for deg så hadde vi ikke fått dette til. Både restaurant og hotell var utrolig flott. Nydelig mat:-)

Ha en fin dag og førjulstid!

Mvh Julie og Cato

 

 

  

  

Till Johanna!

Vi är sedan 1998 bosatta i Norge och gifte oss efter 26 år tillsammans, i Dubai den 24 oktober 2013. Vi valde en stilla vigsel tillsammans med våra barn utomhus vid svensk-norska Sjömanskyrkan. Grunden till succéfaktorn för vårt bröllop och vistelsen i Dubai blev lagt av Fanny och Michael på Sjömanskyrkan som tidigt tipsade oss om Johanna Samrud Sage och "Family in Dubai".

Michael på sjömanskyrkan gav oss inspiration och hjälp till att forma vår vigsel till den personliga och oförglömliga ceremoni vi drömt om.

Johanna gav oss en ovärderlig hjälp med att ordna allt det praktiska före bröllopet och hjälpte oss med bl.a make-up, manikyr, buketter, fotograf, transport och bokade slutligen en passande och romantisk restaurang för bröllopsmiddagen. Vi uppskattade den flotta Maseratin med chaufför och att han inte tog den närmsta vägen till stranden… Det var också en fantastisk upplevelse.

Johanna kom med olika förslag och vi kunde hela tiden kommentera, lägga till och ta ifrån som vi önskade. Vi kände redan från första stund att Johanna verkligen brydde sig om att just vi fick den dag som vi önskade.

Johanna guidade oss i Dubai dagen efter vi längtade alla tillbaka innan vi ens hade landat på Gardermoen. Det blir nog en resatillbaka inom några år, vi känner oss inte helt färdiga med Dubai.

Vi hade, före vi ankom till Dubai, en förväntning om hur vår upplevelse skulle bli och vi kan bara säga att det blev SÅ mycket bättre.  

Tusen tack Johanna för att du hjälpte oss göra vår speciella dag helt perfekt.

Till alla som funderar på ett bröllop utomlands kan vi varmt rekommendera att kontakta Johanna så hjälper hon er att arrangera bröllopet som ni drömmer om. Jag hoppas att många fler får uppleva det vi upplevde.

Johanna, jag hoppas att förstår hur tacksamma vi är och hur mycket det betyddeatt du hjälpte oss att få allt på plats. Allt det som var planlagt i förväg bidrog till att dagen blev helt perfekt!  

Med vänliga hälsningar Susanne och Henrik Jansson, Alicia och Elina   

 

 

 

 

”Vi gifte oss i Dubai i mars 2013. När vi började planera inför vigseln stötte vi på en del praktiska svårigheter. Därför blev vi oerhört lättade när vi kom i kontakt med Johanna som kunde hjälpa oss så att vår dag blev precis så fantastisk som vi hoppades den skulle bli. Det är oerhört svårt att sköta allting inför en vigsel i ett muslimskt land här hemifrån Sverige upptäckte vi så vi är oerhört tacksamma över att Johanna tog sig tid att ta reda på vad vi önskade och vad som var viktigt för oss. Vi önskar henne lycka till med sitt fortsatta arbete och kan varmt rekommendera henne som bröllopskoordinator!”

//Anna och Magnus Lindholm

 

 

                           

Varför inte köpa vigselringarna i Dubai? Läs mer här.