Family in Dubai

Dubai lifestyle

Följ oss och gilla oss på Facebook! Med ett snabbt klick är du där. KLICK

 

 

World Luxury Expo

Se två korta filmer från Dubai.

2013-01-18

Vilken vecka i Dubai!

Inte nog med att jag har haft mer jobb än jag kunnat drömma om jag har även varit med på de mest spektakulära tillställningar! Vad sägs om att skaka tass med Frankrikes korta president eller spatsera omkring på en mässa för snorrika? Att familyindubai var inbjudna till mässan har kanske inte direkt att göra med att jag är snorrik utan snarare de rätta kontakterna. ”It´s not what you, it´s who you know”! Titta gärna på Dagens Industris lilla klipp från spektaklet. Klicka här. (Galen lyx på exklusiv Dubaimässa).

För er som verkligen tittar noggrant på filmen ser mig i vänstra hörnet efter den dyra (och högst onödiga prylen) juvelroboten. 

Inte nog med det, i torsdags kom någon finurlig kille (för det måste väl varit en man?) på att vi kan väl flyga in en bil också med helikopter, typ. Så då gjorde man det. Var annars i världen skulle en sådan jätte skojig idé genomföras om inte i Dubai???

Beskåda när Aston Martin Vanquish kommer flygande med helikopter i filmen ovan.

Om man inte gillar bilar så visar filmen en fantastisk vy över Dubai, om man inte gillar Dubai så kanske man ändå vill beundra kronprinsen av Dubai H. H Shejk  Hamdan bin Mohammed bin Rashid al Maktoum. Titta å njut!

Nej, nu väntar en ny arbetsvecka. Undrar vad man skall hitta på nästa gång  i Dubai för att dra uppmärksamheten till sig? Vad tror ni?