Family in Dubai

Dubai lifestyle

Följ oss och gilla oss på Facebook! Med ett snabbt klick är du där. KLICK

 

 

SVENSK SEKTION

på Dubai International Academy (DIA)!

 2011-06-22

 

 

En svensk sektion vid internationell skola innebär att eleverna läser svenska och samhällsorienterande ämnen med svensk inrikting under sin vanliga skoldag. Denna typ av undervisning finns i dag endast på 3 skolor i hela världen. I väntan på Sveriges regerings beslut om ekonomiskt stöd, startar nu en föräldrafinansierad sektion på DIA. Undervisningen riktar sig till alla svenska barn i årskurs 1-6 på DIA och omfattar 4 lektioner per vecka och  årskurs.

 

 Vi söker dig, 1-7 lärare med inriktning Sv/SO!

Du är engagerad, flexibel och intresserad av att arbeta i en internationell miljö. Du tror på att varje enskild elev är unik och därför individanpassar du undervisningen och låter eleverna få utvecklas efter sina förutsättningar. Du är väl insatt i skolverkets nya läroplan Lgr 11 och du har dessutom erfarenhet av IB-läroplanen.  Du är intresserad av att delta i den kompentensutveckling som DIA kontinuerligt erbjuder.

 

Tjänsten motsvarar 24 lektioner i veckan med eventuell utökning under året. Du har som sökande redan ett giltigt visum för UAE och är bosatt i Dubai eller kommer inom kort att flytta hit.

 

Är du intresserad, vänligen skicka CV och personligt brev senast den 4 juli till Karin Lönne.

 

För mer information kontakta:

Karin Lönne: karinlonne@hotmail.com

Linda Johansson: linda.em.johansson@hotmail.com