Family in Dubai

Dubai lifestyle

Följ oss och gilla oss på Facebook! Med ett snabbt klick är du där. KLICK

 

 

10 år yngre på 10 veckor.

2010-09-07

Det är aldrig för sent att stoppa tiden enligt den isländska succée författaren Thorbjörg Hafsteinsdotter.

Nu kommer näringsexpertens som skrivit bästsäljaren ”Tio år yngre på tio veckor” till Dubai och lär ut sina anti age-­hemligheter.

Jag har själv läst boken under sommaren och blev mycket inspirerad. Författaren känns mycket påläst och hon lever verkligen som hon lär!

Hon är själv 50 och har en kropp som en 35-åring. Hyn är slät och spänstig och hon ser oförskämt strålande ut på bilderna i boken.

Med hormonvänlig mat, sund träning och naturliga skönhetsprodukter menar hon att du också kan stoppa tiden och slippa rynkor, vallningar, celluliter, trötthet och sexuell torka i förtid.

En injektion hopp till alla kvinnor som tror att bikinis och sex appeal är ett minne blott vid 40. ”Det är nu de sexiga åren börjar”, säger Hafsteinsdottir.

Enligt författaren är det möjligt att bli tio år yngre på tio veckor eftersom attt du rensar bort allt som inte fungerar med kroppens arbete: tillsatt socker, stress, dålig industrimat. De nya vännerna är näringsriktig mat, träning som passar just dig och kärlek till dig själv. Kroppen helar sig själv med ämnen den känner igen och vet hur den ska använda! Belöningen är en ny kropp som fungerar bättre och ger dig tillgång till så mycket mer i livet. Energin flödar, sömnen blir kvalitativ, huvudet klart och magen fungerar efter kanske år av obalans. Det inte bara känns, utan blir helt tydligt när spegeln visar en tio år yngre version av dig!

Börja i dag! Det finns ingen ålder som kan svära sig fri från behovet av att leva anti age. Oavsett om du är pressad småbarnsmamma på 25, tio år äldre och redan trött med karriär, familj och hem att sköta eller 50 med ett PMS-humör värdigt en drama queen. Titta på äldre kvinnor runt omkring dig och fråga dig själv hur du vill ha det i framtiden.

Det mest kraftfulla för dig som äter mycket socker är att införa totalt sockerstopp. Sockret är den största åldersboven.

Nu har du chansen att träffa denna sprudlande kvinna och kanske hejda tidens, ibland alltför synliga, spår. Välkommen!